Praktické doplňky pro příznivce jedné stopy

Nově v nabídce

Patříte k těm, kteří se již nemohli dočkat a své miláčky jste po zimě vyvětrali?

Tak to pro vás máme skvělé novinky! Rozšiřujeme naši nabídku o dva praktické doplňky, které zvýší komfort a bezpečnost vašich jízd. Představujeme vám pásek na stažení rukavic a chránič bot pro motorkáře.

Pásek na stažení rukavic

Chcete si užívat jízdu na vašem jednostopém vozidle naplno, aniž byste se museli obávat hrozby ztracené rukavice, nebo řešit jejich neustálé zastrkávání do bundy, kapsy nebo batohu?

 

A co víc, tento pásek není určen pouze pro motorkáře. Skvěle poslouží i při vašich outdoorových aktivitách.

A jestli máte rukavice s otvorem a průchodkou, můžete ho klidně použít i obráceně – koženou část umístit pod pásek nebo připnut k batohu, a na karabinu k rukavicím připnout třeba čepici nebo láhev. To vám přeci nesmí chybět.

Chránič bot pro motorkáře

Chraňte svou obuv před opotřebením a poškozením s naším praktickým chráničem bot pro motorkáře.

Vyrobený je z robustní hovězí třísločiněné kůže a pečlivě tvarovaný, aby zakryl, co je třeba, a současně nepřekážel na řadičce. Náš chránič je univerzální a testovaný řadou jezdců, kteří jej připomínkovali.

A navíc. Naše motocyklové doplňky jsou vyrobené z černé a hnědé kůže, které navazují na naši kolekci opasků a další výrobků. Můžete si tak vytvořit stylové sety, a pochopitelně jsou to odstíny, které spárujete s jakoukoliv obuví.

Chránič obuvi, z originálního znění „Shifter shoe protector“ je navržen tak, aby chránil vaše boty při každém přeřazení.

Pokud často jezdíte po městě na krátké vzdálenosti, oceníte jeho ochrannou funkci i pro formální obuv. Díky široké gumě ho snadno přetáhnete přes jakoukoliv velikost boty a během delších jízd oceníte praktický "háček" na přichycení ke tkaničce.

Pokud mluvíme o doplňcích, musíme připomenout i naše volnočasové rukavice z odolné teletiny, které se na určité typy motocyklů velmi hodí. Sáhnout po nich můžete, pokud máte rádi určitý styl jízdy a nehledáte rukavice s chrániči.

Pochopitelně jsou pásky na stažení i chránič bot vyrobeny ručně v České republice, čímž (jak už jste zvyklí u rukavic) zaručuje jeho kvalitu a spolehlivost.

Těšíme se, že vám naše nové produkty přinesou ještě větší radost z vašich jízd a poskytnou vám potřebnou ochranu i pohodlí.

Nezapomeňte si je přidat do vaší výbavy a užijte si jedinečné zážitky na vašem motocyklu naplno!